Despre noi

Compania noastra

De peste 10 ani, compania noastră oferă cele mai bune servicii și produse în domeniul climatizării.

Garantăm satisfacția clienților și ne ghidăm după următoarele principii:

  • Produse de calitate superioară, verificate
  • Preturi corecte
  • Servicii prompte și prestate de profesioniști
Consultanții noștri vă stau la dispoziție pentru a vă oferi cele mai bune soluții în achiziționarea aparatelor de aer condiționat, alegerea montajului potrivit cât și a soluțiilor de plată, transport.

Echipa


Echipele S.C. AER CONZAL S.R.L. sunt pregătite pentru cele mai solicitante proiecte.

Echipele de profesioniști vă stau la dispoziție pentru montaje, reparații, mentenanță aer condiționat.

Experiența echipelor a fost dobândită de-a lungul anilor prin instalarea aparatelor de aer condiționat de diverse mărci: Ariston, Daewoo, Daikin, Fujitsu, Gree, Hitachi, Inventor, LG, Mitubishi Electric, Neo, Nordstar, Osaka, Samsung, Sharp, Westwood, Whirlpool, Yamato.

 

Garantie

S.C. AER CONZAL S.R.L. garantează pentru calitatea montajului (echipele S.C. AER CONZAL S.R.L.  respectă standardele ce se aplică în montajul aparatelor de aer condiționat, utilizarea pompei vacuum, izolarea individuală a fiecărei țevi a traseului frigorific etc.) și a service-ului acordat.

S.C. AER CONZAL S.R.L. își asumă răspunderea pentru orice defecțiune ar apărea la aparatele montate de către echipele sale.

S.C. AER CONZAL S.R.L. este distribuitor autorizat pentru toate mărcile din site, toate produsele beneficiind de garanția dată de către producător, iar garanția montajului este oferită de către S.C. AER CONZAL S.R.L. și este pe durata a 2 ani.