Pompa de Caldura Mitsubishi Electric

Pompa de Caldura Mitsubishi Electric

Disponibilitate produs: Solicită info stoc

Pompa de Caldura Mitsubishi Electric

Detalii

Efectueaza o comanda rapida

Comanda a fost transmisa! Va vom contacta in curand pentru a o finaliza.
Eroare la trimiterea comenzii

 

O alegere pentru confort

  Pompa de caldura aer / apa "Ecodan®" transfera caldura mediului extern prin utilizarea apei ca mediu de transfer: in acest fel se asigura confortul sistemelor traditionale de combustie. Un sistem unic de control al temperaturii, sofisticat, la fel de simplu de utilizat, in acelasi timp, asigura o stabilitate termica si eficienta energetica ridicata. Mai mult decat atat, nivel de zgomot scazut al unitatii contribuie la mentinerea unui confort acustic ridicat.

Avantajele sistemului Ecodan®

O gama larga pentru orice nevoie

  Linia Ecodan® ofera o gama larga de produse pentru a se potrivi oricarei nevoi:

  • sistemul  "Packaged" este recomandat pentru producerea apei calde de consum sau refrigerate, si ofera cea mai buna performanta energetica la orice temperatura si usurinta in instalare datorita conexiunilor hidraulice;

  • sistemul split "Hydrobox" ofera o mare flexibilitate de utilizare si versatilitatea de instalare. Este de asemenea posibil sa se asocieze un boiler pentru apa calda de consum cu versiunea ERSC, este de asemenea posibil sa se produca apa racita de aerul conditionat in timpul verii;

  • sistemul split "Hydrotank" ofera simplitatea si caracterul practic de "all-in-one",care incorporeaza un rezervor de 200 de litri de apa potabila. De asemenea, este disponibila versiunea de "Solar" deja pregatit pentru conectarea la un sistem solar termic.

Cu sistemele "Split",puteti conecta o unitate externa din seria "Ecodan®"sau "Zubadan".

Performanta

 Sistemele de pompe de caldura Ecodan® garanteaza performante energetice ridicate chiar si la temperaturi scazute.

Toate dispozitivele externe sunt capabile de a ridica temperatura pe tur pana la 60°C, pentru a permite o acumulare rapida si eficienta a apei calde de consum (menajere).

Eficienta energetica ridicata a pompelor de caldura Ecodan® este posibila datorita tehnologiei de varf prezenta in fiecare componenta a pompei de caldura.

De exemplu, datorita dispozitivului exclusiv "Flash Injection", unitatile externe din seria Zubadan mentin constanta capacitatea  fluxului  de  aer  pana  la  -15°C.

Sistemul de control - FTC5

 Sistemele de control Ecodan® sunt controlate de la centrala de comanda FTC5. Comanda iluminata din spate, cu sonda de mediu integrata este  dotata  cu  un  display extins  cu  iconuri  grafice.  Acesta  poate fi ajustat simplu si intuitiv, cu toti parametrii de functionare, si sunt stabilite functiile (programator saptamanal, mod "vacanta"), sarcina apa calda de consum (menajera) etc. si se poate folosi si la diagnoza. Datorita telecomenzii wireless,  (optional),  este  posibila  masurarea de la  distanta  a temperaturii exterioare si transmiterea  la  corpul unitatii, pentru modificarea principalilor parametri de functionare. Nu este necesara fixarea telecomenzii astfel incat ea poate fi trasportata in incaperi diferite

Functii speciale

O unitate FTC5 are mai multe functii speciale care va permit sa personalizati sistemul pentru indeplinirea oricarei configurari posibile. Cateva exemple de aceste functii sunt:

• Managementul a 2 zone: cu temperaturi diferite pe tur pentru incalzire si, prin urmare, posibilitatea de a utiliza acelasi sistem pe diferitele tipuri de terminale, cum ar fi ventiloconvectoare sau pardoseala radianta si radiatoare din aluminiu.

• Interblocare inteligenta cazan: pe displayul comenzii este posibila vizualizarea consumului electric si al energiei termice furnizate de sistemul Ecodan®. Pot fi vizualizate datele lunare si anuale pentru fiecare mod de functionare(Incalzire./ Racire./Apa Calda de Consum). De asemenea, prin instalarea cardului de memorie SD, toate aceste informatii sunt salvate automat.

  • Interblocare inteligenta cazan:

Unitatea centrala poate gestiona un cazan extern auxiliar pentru instalatia de incalzire. Puteti alege intre 4 moduri de functionare

-    in  functie  de  sursa  de  caldura  cea  mai  convenabila:  sistemul in functie de conditiile de functionare evalueaza automat daca intr-o perioada este mai economic sa se utilizeze pompa de caldura sau cazanul si in consecinta activeaza una sau alta dintre sursele de caldura;

-    in functie de temperatura externa;

 
in functie de emisiile de CO2, este activat generatorul de caldura care polueaza cel mai putin.

- Puteti selecta, de asemenea, utilizarea pompei de caldura sau a cazanului, si de asemenea, transmite un semnal extern, ideal atunci cand sistemul este combinat cu un sistem fotovoltaic sau in toate cazurile in care doriti sa controlati selectia intr-un mod autonom.

• Managementul sistemelor in cascada.

In cazul in care cerintele termice sunt ridicate, este posibil sa se conecteze pana la 6 pompe de caldura in cascada, unitatea de control FTC5 Master gestioneaza sistemul prin selectarea numarului de unitati pentru a permite optimizarea COP in orice conditie. De asemenea, functiile Rotation & Back-Up permit functionarea in mod egal a tuturor unitatilor si verifica buna functionare in cazul in care va confruntati cu o avarie. Totul se face in mod automat.

MELCloud - Controler Wi-Fi

 MELCloud este noul controler Wi-Fi de la Mitsubishi Electric.  

Beneficiind de sprijinul tehnologiei ("Cloud") pentru a transmite si primi informatii si de noua interfata Wi-Fi (PAC-WF010-E) el poate controla sistemul Ecodan de la distanta, prin Smartphone, Tableta sau PC, daca o conexiune la internet este disponibila.

Functii principale:

  • On/Off
  • Mod: Automat / Incalzire / Racire / Ventilare
  • Controlul a doua zone
  • Functionarea in regim apa calda menajera
  • Timer programabil saptamanal
  • Rapoarte
  • Masurare si afisare temperatura mediu ambiant
  • Informatiile meteo din localitatea de instalare
 Pentru mai multe detalii cu privire la arhitectura sistemului si functiile disponibile, vizitati  www.melcloud.ro

Informatii transport si livrare

Transport gratuit in Bucuresti + Ilfov pe o raza de 20 km.

In situatia in care distanta depaseste cei 20 km inclusi, pretul transportului se stabileste de comun acord.
Livrarea/Montajul se face conform comunicarilor bilaterale telefonice, scrise, e-mail etc. 

Livrarile fara montaj se fac prin serviciile de curierat disponibile in Romania, pe cheltuiala exclusiv a clientului daca nu exsista o alta intelegere reciproca in prealabil.

Tarifele percepute sunt:

  • 85 lei (TVA inclus) pentru echipamentele de 9000 BTU si 12000 BTU fara montaj  
  • 120 lei (TVA inclus) pentru echipamentele de 18000 BTU si 24000 BTU fara montaj  

 

 

 

Plata ONLINE

Puteti plati online, usor si rapid prin MobilPay

Plata ONLINE prin MobilPay

Totodata, puteti plati in 6 RATE FARA DOBANDA cu cardurile
BT Star, Credit Europe Avantaj, Alpha Bank, Garanti Bank Bonus Card
.

Plata ONLINE in RATE FARA DOBANDA

 

Plata prin tansfer bancar

Puteti plati prin transfer bancar catre firma noastra:

AER CONZAL S.R.L.
CUI: RO24825897
Nr. Reg. Com: J40/20314/04.12.2008
Adresa: Șoseaua Virtuții nr. 19D, Birou A, Etaj 4, București, Sector 6;

in conturile:

IBAN: RO82UGBI0000082009343RON - Garanti Bank
IBAN: RO20 RZBR 0000 0600 2013 4905 - Raiffeisen Bank
IBAN: RO40TREZ7065069XXX013623 - Trezorerie Sector 6

 

Plata numerar la livrare

La livrarea produselor în București si Județul Ilfov plata poate fi făcută cu:

Numerar
Card (acceptate fiind carduri de tip Visa si MasterCard)

 

Plata ramburs

Important
Pentru restul tarii, plata se poate face doar:

- ramburs la receptia livrarii
- transfer bancar
- plata online

DisponibilitateSolicita oferta pret

Spune-ti parerea despre produs

Pompa de Caldura Mitsubishi Electric

Pompa de Caldura Mitsubishi Electric

Pompa de Caldura Mitsubishi Electric

Scrie un comentariu